Čapljina | Velike akcijske ponude i popusti za 25. rođendan Duga-tehna d.o.o.

2808

Renomirani proizvođač boja, lakova i fasada Duga-tehna d.o.o. od 5. do 10. lipnja slavi 25.godina uspješnog poslovanja svoje maloprodajne jedinice u Čapljini.

Ukoliko ste planirali renovirati kuću, stan ili jednostavno trebate nešto iz široke lepeze proizvoda (ručnih i električnih alata, elemenata za suhu gradnju i naših ekskluzivni dekorativnih boja za zidove) svakako posjetite maloprodaju Duga-tehne u Čapljini na vama poznatoj adresi Mostarska 10.

Ono što znamo sigurno Duga-tehna je za svoje kupce pripremila mnoštvo promotivnih akcija i sve to u svom proširenom i preuređenom objektu.

Od svog nastanka kompanija iz Čitluka pruža kvalitetna trajna i sigurna rješenja na području boja i lakova te popratnih sadržaja za građevinarstvo. Potvrda kvalitete je i 25 godina postojanja i uspješnog rada jednog od naših maloprodajnih objekata ovoga u Čapljini.

”U novom osviježenom prostoru očekuje vas mnoštvo akcija i prigodnih poklona pa vas pozivamo da zajedno proslavimo naš 25. rođendan, jer u svakom slučaju vrijedi posjetiti Duga-tehnu u Čapljini. Očekujemo vas dobro nam došli”, poručuju iz tvrtke Duga-tehna d.o.o.