FOTO | Čapljinska ljepotica” dobila prve stanare – na raspolaganju još nekoliko stanova

8643

Kako smo ranije pisali, radovi na izgradnji stambene zgrade u naselju Peline završeni su na jesen, kada je ”čapljinska ljepotica” zasjala punim sjajem.

Kako ističu investitori, zgrada je useljiva, stečeni su svi uvjeti za uknjižbu stanova, tako da stanari mogu odmah po kupovini stana dobiti ključeve u ruke.

Da za ovu zgradu vlada ogromno zanimanje potvrđuje i činjenica kako je u prodaji ostao još mali broj broj stanova. Kako doznajemo od investitora, ostali su slobodni još samo dvosobni stanovi od 69 metara četvornih i od 77 metara četvornih.

Vrijedi i napomenuti kako cijena kvadrata stana u ovoj zgradi iznosi 1.500 KM.

Inače, zgrada ima šest katova, a na svakom katu nalazi se sedam stanova. Uz to vrijedi istaknuti kako zgrada ima 20 garaža, koje se kupuju zasebno, odnosno odvojeno od stanova.

Ono što je najzanimljivije jeste posebna ponuda koja se nudi kupcima stana u ovoj zgradi, a što Čapljinci do sada nisu imali priliku vidjeti. Naime, uz kupovinu stana svi kupci potpuno besplatno dobivaju dizajn interijera!

Dizajnerska firma ”Ladrasta Design Studio” stoji na raspolaganju kupcima stana u ovoj zgradi kroz čitav proces. Na taj način kupci imaju mogućnost da uz stručnu pomoć i savjete osmisle prostor, izaberu namještaj i ostale detalje, nakon čega dobiju cijeli nacrt sa svim detaljima.

“Naša usluga se pokazala vrlo korisnom u čitavom procesu kupovine i opremanja stana. Kupcima je ponekad potreban pokoji savjet ili ohrabrenje pri donošenju odluke i upravo tu dolazi do izražaja dizajn interijera i 3D vizualizacija koju smo pružali svim klijentima. Slike visoke rezolucije upotpunjuju doživljaj prostora dok stan još nije useljen”, istaknuli su za naš portal iz Ladrasta studija.

Više detalja možete provjeriti na Facebook stranici Ladrasta, a više informacija možete dobiti pozivom na broj mobitela +387/63-447-125.