FOTO | Rukometaši Akademije pobijedili Međugorje; incident na kraju utakmice

3541

Rukometaši čapljinske ”Akademije” slavili su danas sa 34:32 nad ekipom Međugorja u utakmici punoj naboja koja se odigrala u Gradskoj sportskoj dvorani.

U iznimno gruboj utakmici rezultat je bio neizvjestan sve do 31:31, kada ekipa Čapljine pravi veću prednost i odvaja se na 34:32, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Najbolji u redovima Čapljine bio je Goran Lasta koji je postigao 13 zgoditaka.

Nažalost, utakmicu su obilježile neugodne scene i loše suđenje, koje nije bilo na razini derbija, no unatoč lošem suđenju glavni i pomoćni trener gostiju u par su navrata u svojim prosvjedima otišli preko granice sportskog ponašanja, vrijeđajući i psujući suce i ostale, a glavni trener poslije utakmice je ostao kako bi sucima ”očitao bukvicu”, što su oni samo nijemo promatrali, a samo njima će ostati poznato zašto treneri Međugorja nisu sankcionirani.

Najružnija scena dogodila se na kraju utakmice, kada je jedan od igrača Međugorja grubo odgurnuo igrača Čapljine, iako je utakmica već bila gotova, na što je reagiralo i par ostalih igrača, ali zahvaljujući prije svega treneru RK ”Akademija” i vodstvu domaćeg kluba igrači su razdvojeni i spriječen je veći incident.