Vozač ministra financija HNŽ i tajnica najradije bi Hrvatima j***** mater te ih poslali na Goli otok

7244

Žitelji HNŽ-a plaćaju mnoge uhljebe koji ih doslovno prisiljavaju da žive od par stotina maraka mjesečno. Također, žitelji HNŽ-a moraju gledati te nesposobne i ograničene uhljebe kako uživaju u tisućama maraka koje su pošteni žitelji zaradili, piše Grude.com.

Najgore je kada im je najveći doseg fašističkim porukama i pozivima na ubojstvo i mučenje uznemiriti javnost.

Tako u HNŽ-u kod ministra financija Adnana Faladžića mogu raditi ljudi koji pozivaju na “j**anje matere” i slanje na Goli Otok domaćim izdajnicima koji prate nogomet, a status se, očito odnosi na uspjeh reprezentacije Hrvatske, a osobito na one koji prate i navijaju za zemlju finalista Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tako viši referent – vozač ministra financija u HNŽ-u Zlatan Džino i viši referent – tehnička tajnica koja ga podupire Mekrema Zlomužica pokazali su se kao najgori promotori fašizma i dokaz da je, kao što je rekao Abraham Lincoln, bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

S obzirom da navedeni uhljebi koji žive na račun građana gradova i općina Mostar, Čapljina, Čitluk, Jablanica, Konjic, Neum, Prozor-Rama, Ravno i Stolac do sada nisu progovarali, bolje bi bilo da je tako i ostalo.

Na svom Facebook profilu Džino se pokazao kao veliki “ljubitelj” hrvatske reprezentacije, a njenim podupirateljima, domaćim bh. izdajnicima, najavio je vraćanje Waltera, ustvrdivši da bi im najradije j**ao* mater i sve ih zaćer’o na Goli otok.

Radi se o jednoj od najskandaloznijih izjava onih koji žive na račun poreznih obveznika, a hoće li Ministarstvo financija HNŽ-a na čelu s Adnanon Faladžićem protiv njih poduzeti ikakve mjere ostaje nam za vidjeti.