Liga MZ: Dračevo/Sjekose i Bobanovo izborili prolaz dalje

2624

U dvije vrhunske seniorske malonogometne predstave dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine uživali su posjetitelji, a zanimljiva je bila i uvodna utakmica kadeta, koju su odlučili penali.

Utakmica Grabovine – Višići u regularnom dijelu završena je neodlučno 1:1, a na šesterce prolaz ukupnim rezultatom 3:4 izborili su Višićani. Strijelci u regularnom dijelu bili su Andro Kevo za Grabovine, a Vide Prkačin za Višiće.

Tek što su kadeti zagrijali publiku na scenu stupaju Trebižat i branitelj naslova Dračevo/Sjekose. Izvrsna utakmica u kojoj se iskazao Tomislav Pehar vratar Trebižata. Na kraju su se ipak radovali malonogometaši Dračevo/Sjekosa koji su slavili 3:1. Strijelci, Robert Bunoza dva, Ante Pažin jedan za pobjednike, dok je jedini pogodak za Trebižaćane postigao Danijel Rebac.

Sličan tijek imala je i druga utakmica osmine finala, Bobanovo – Tasovčići 3:1. Odluka o pobjedniku pala je u samoj završnici, Tasovčani ubacivanjem igrača umjesto vratara nastojali su poravnati, međutim primili su treći pogodak što je odlučilo ovaj zanimljiv susret. Strijelci Anela Juka dva i Ivana Ćosića jedan pogodak za Bobanovo, a Maksimilijan Vrbica za Tasovčiće.

Dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, prolaz u sljedeći krug izborili su Višići u kadetskoj, a Dračevo/Sjekose i Bobanovo u seniorskoj konkurenciji.