Liga MZ: Gabela i Domanovići izborili četvrtfinale

2698

Počitelj/Hotanj u kadetskoj te Gabela i Domanovići u seniorskoj konkurenciji uspjeli su se probiti u treći krug Lige mjesnih zajednica općne Čapljina.

U zadnjoj utakmici četvrtfinala kadeta Počitelj/Hotanj je uvjerljivo 5:0 svladao Gnjilišta. Strijelci Luka Sušac i Ivan Kustura po dva, a Maja Jelčić jedan pogodak.

U obje seniorske utakmice bilo je neizvjesno. Iskusnija momčad Gabele pogotkom u samoj završnici uspjela je izbaciti poletne Grabovine. Strijelci Gordan Pavlović za Grabovine, a Marko Ćorić i Tihomir Jelavić za Gabelu.

Druga utakmica Domanovići – Zvirovići/Prćavci odlučena je na penale. Nakon četrdeset minuta nije bilo pobjednika pa se pristupilo izvođenju penala.  Uspješniji su bili Domanovići koji su slavili ukupnim rezultatom 8:7.

Strijelci tijekom igre bili su – Haso Torlo i Mirza Delić za Domanoviće, a Josip Brajković i Leo Nikše za Zviroviće/Prćavce.

Nakon trinaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine kompletirana je lista sudionika polufinala kadeta i četvrtfinala seniora.

Kod kadeta u polufinale su se plasirali Čeljevo, Svitava, Višići i Počitelj/Hotanj, dok su četvrtfinale seniora izborili – Čapljina 1, Opličići, Čapljina 2, Šuškovo, Dračevo/Sjekose, Bobanovo, Gabela i Domanovići.