Otac najbolje svjetske odbojkašice: Ponosan sam na svoju Tijanu

3309

Obojkaško zlato iz Japana dolazi i u Brčko i Bileću. Dvije najistaknutije članice ženske reprezentacije Srbije, koja se okitila naslovom prvaka svijeta, Tijana Bošković i Brankica Mihajović će, kad im obveze to dopuste, doći u svoje rodne gradove podijeliti radost sa svojim obiteljima i prijateljima.

Obitelj Bošković je ponosna na svoju zlatnu odbojkašicu, koja je ujedno proglašena i za najbolju igračicu na Svjetskom prvenstvu u Japanu. A Tijana ima tek 21 godinu i lijepa sportska budućnost je pred njom.

”Presretni smo zbog njezinog i uspjeha ženske reprezentacije Srbije. Išli smo na njihov doček u Beograd, kako bismo se vidjeli s Tijanom te podijelili radost s njom. Znamo koliko je ona uložila truda i treninga u sve ovo kako bi bila najbolja i vjerovala je uvijek u sebe. Pratili smo ovo Svjetsko prvenstvo i uistinu smo na kraju svi bili oduševljeni jer je ogromna stvar imati svjetskog prvaka i službeno najbolju igračicu na svijetu. Što drugo otac može kazati nego da sam ponosan na nju”, rekao je otac Ljupko.

A malo je nedostajalo da se Tijana uopće ne bavi odbojkom jer joj je prva sportska ljubav bila karate.

Ipak, nedostatak natjecanja ju je usmjerio prema odbojci i kasnije je sve već postalo povijest.

Nažalost, zbog obveza u klubu, Tijana Bošković nije mogla svoju radost podijeliti i s obitelji u Bileći jer je odmah morala krenuti u Tursku, gdje je očekuju klupske obveze.