Dragi roditelji, u Ljekarnama Radovanović kupnjom pet Novalac proizvoda jedan dobijate GRATIS

1028

Ljekarne Radovanović, sa adresom u Čapljini i Domanovićima, svim roditeljima nude iznimnu akciju.

”U našim poslovnicama ostvarujete pravo na Novalac hranu 5 + 1 GRATIS. Čuvajte račune i pokažite ih prilikom preuzimanja GRATIS Novalac proizvoda”, ističu iz Ljekarni Radovanović.

Pored toga, iz Ljekarni Radovanović poručuju kako tijekom cijelog prosinca vladaju popusti na veliki broj proizvoda, kao i brojne promotivne cijene, a više možete doznati u ljekarnama ili na Facebook stranici.

Blagdanski popusti u ljekarnama Radovanović

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.) i Domanovićima, već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala. U obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Ljekarne Radovanović: U prosincu 10% popusta na sve Solgar proizvode

Na facebook stranici ”Ljekarne Radovanović” možete pronaći više informacija o aktualnim popustima, poklonima i iznenđenjima u prosincu, a ove ljekarne možete pratiti i na Instagramu.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).

Ljekarne Radovanović: Uz kupovinu četiri proizvoda, peti dobivate gratis