VIDEO | Ljekarne Radovanović: Stigla nova kolekcija naočala za čitanje

876

U Ljekarne Radovanović stigla je nova kolekcija naočala za čitanje. Naime, dioptrijske naočale za čitanje sa svim dioptrijama možete pronaći upravo u Ljekarnama Radovanović u Čapljini i Domanovićima.

Nemojte se naprezati kad čitate – odaberite naočale po željenoj dioptriji i pomozite Vašim očima da se opuste dok uživate u čitanju, gledanju TV-a ili drugim aktivnostima.

Uz to, predivni okviri, stilski urađeni za muškarce i žene, sigurno će dati novi oblik Vašem licu!

Pored toga, iz Ljekarni Radovanović poručuju kako tijekom cijelog prosinca vladaju popusti na veliki broj proizvoda, kao i brojne promotivne cijene, a više možete doznati u ljekarnama ili na Facebook stranici.

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.) i Domanovićima, već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala. U obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Na facebook stranici ”Ljekarne Radovanović” možete pronaći više informacija o aktualnim popustima, poklonima i iznenđenjima u prosincu, a ove ljekarne možete pratiti i na Instagramu.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).