FOTO | Plavo-bijelom noći GOŠK počeo proslavu stotog rođendana

8024

Plavo-bijela GOŠK-ova noć nikada nije bila posebnija nego ove godine. Naime, gabelski GOŠK ovogodišnjom plavo-bijelom noći započeo je proslavu stotog rođendana kluba.

Oko 500 uzvanika okupilo se u subotu u Gabeli na druženju koje već tradicionalno organizira klub iz Gabele.

Radi se o zabavnoj večeri donatorskog karaktera kojom se ujedno i pomaže rad kluba, ali i prisjeća svega onoga kroz što je klub prošao.

”Hvala svima što na razne načine tijekom godine pomažete rad kluba. Drago mi je da smo se okupili i ove godine na plavo-bijeloj noći. Nadam se da ćete se lijepo zabaviti i da ćemo svečano proslaviti stoti rođendan našeg kluba”, poručio je na samom početku večeri predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić.

”Ove godine ne samo da proslavljamo memorijalni turnir i plavo-bijelu noć, nego i sto godina kluba. Zato na poseban način pozdrav i zahvala sadašnjem rukovodstvu GOŠK-a, svim ljudima koji na bilo koji način podržavaju radi i opstanak kluba, kao i svima koji su na bilo koji način u ovih 100 godina ugradili sebe u GOŠK zbog čega je on i opstao. GOŠK je poseban – ovako mala sredina da ima klub koji se natječe u Premijer ligi i koji postoji sto godina zahtjeva posebnu čestitku. GOŠK-u želim još puno uspjeha, puno rođendana, puno natjecateljskih sezona”, rekao je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Okupljene je pozdravio i premijer Vlade HNŽ Nevenko Herceg.

”Velika mi je čast i zadovoljstvo biti ovdje i srdačno vas pozdraviti u ime Vlade i osobno ime, na poseban način u posebnoj prigodi. Ovo ne mogu ni veće sredine ni veći športski centri, kao što to može velika nogometna sredina Gabela – malo mjesto sa nogometnim srcem, sa ljudima koji su imali i imaju veliko srce. Tradicija kluba i tradicija turnira su nešto zaista veliko, čast mi je stoga da sam mogao biti mali sudionik ove večeri, i kroz ove tri godine ljudi iz Uprave znaju da Vlada HNŽ prepoznaje naš trud i pomoć GOŠK-u, i siguran sam da će Vlada i dalje biti uz ovaj klub i podržavati njegov rad”, poručio je Herceg.

Tijekom večeri u tomboli su izvučene i vrijedne nagrade, a zabava je uz grupu ”Galeb” potrajala do dugo u noć.