Posebna večer sa posebnom ponudom u srijedu u ”Hercegovcu”

801

Zaljubljeni će u četvrtak, 14. veljače, proslaviti Dan zaljubljenih na poseban način u konobi Hercegovac, međutim u ovom objektu odlučili su proslave i ponude podignuti na još jednu veću razinu.

Naime, oni koji to žele Dan ljubavi mogu dočekati islaveći Early Valentine’s Day u konobi ”Hercegovac” 13. veljače!

Naime, iz konobe ”Hercegovac” odlučili su se za posebnu ponudu za zaljubljene – da im omoguće da Valentinovo dočekaju u ovom ugostiteljskom objektu!

”U društvu voljene osobe dočekajte Valentinovo u našem restoranu. Uživajte u posebno pripremljenim  specijalitetima po izboru chefa kuhinje, posebnom vinu te cjelovečernjom glazbom uživo! I to po iznimnim cijenama”, poručuju iz ”Hercegovca”.

Međutim, večer nije posvećena samo zaljubljenima – svi oni koji žele uživati u glazbi uživo i dobroj hrani pozvani su da u srijedu posjete konobu ”Hercegovac”, uz napomenu kako je u tijeku posebna promocija vina ”Nuić” po posebnim cijenama.

Večera započinje u srijedu, 13. veljače u 18:00. Rezervacija stola je obavezna, a rezervacije se primaju već od danas osobno u restoranu, putem inboxa na Facebooku ili putem broja telefona 036/806-849.