FOTO | Moderna, renovirana i ukusna pekara ”Donita 2” otvorila vrata kupcima

5270

Pekara ”Donita 2” svojim vjernim kupcima, ali i onim rijetkim koji do sada nisu imali priliku kušati nešto iz šarolike i prvoklasne ponude peciva, otvorila je vrata novouređenog objekta u Ulici Mate Bobana u Čapljini (preko puta autobusnog kolodvora).

Nakon višednevnih priprema Pekara “Donita” sa radom je počela jutros, a miris ukusnih peciva i raznih slastica odmah je privukao brojne kupce ovog dijela grada.

Pored dobro poznatih pekarskih proizvoda poput kiflica, lepinja i kruha, u ponudi Peka ”Donita 2” mogu uživati najveći gurmani – od onih koji vole pizzu, burek, razne pite, potom lisnata tijesta od čokolade i voćnih ukusa, zatim kolača i ostalih slatkiša… Sve to samo je dio bogate ponude i tradicije koju ova pekara već dugo vremena njeguje u našem gradu.

Zadovoljstvo kupaca im je, kako često ističu, na prvom mjestu te osoblje Pekare ”Donita 2” u kontinuitetu radi, osim na kvaliteti i širenju palete svojih proizvoda, također i na svom imidžu. To između ostalog potvrđuje i njihov novi, moderniji, vizualni identitet.

U Pekari ”Donita 2” sada su postavljani i stolovi i stolice, tako da u svojim najdražim proizodima ove pekare možete uživati upravo u ovom objektu.

Čapljinke i Čapljinci, ali i svi oni koji prolaze kroz naš grad, dobili su otvaranjem ”Donite 2” još jedno mjesto na kojem ih čeka širok asortiman pekarskih proizvoda.

Sve narudžbe možete izvršiti pozivom na broj mobitela 063/881-851.

Osoblju Pekare “Donita 2” želimo uspješan rad, vlasnicima dobar posao, a Vama dobar tek!