MKF ‘Lider’ otvorio ured u Čapljini: Najbolja ponudu kredita za poduzetnike i poljoprivrednike

2998

U Čapljini je proteklog tjedna svečano otvoren novi terenski ured Mikrokreditne fondacije LIDER u Čapljini, na adresi Ante Starčevića bb.

LIDER je kroz dosadašnji rad na ovom terenu prepoznao potencijal i potrebe poduzetnika sa područja Čapljine. S obzirom da veliku pažnju posvećuje željama i potrebama svojih klijenata, otvorenjem novog terenskog ureda u Čapljini, LIDER je svoje usluge učinio bližim i dostupnijim svojim klijentima sa područja Čapljine i susjednih općina.

O MKF Lider

Mikrokreditnu fondaciju LIDER je u veljači 2002. godine osnovala američka humanitarna organizacija Global Communities (nekadašnji CHF), koja osigurava pomoć u oblasti razvoja lokalnih zajednica, financija i rekonstrukcije u 35 država širom svijeta. Svojim aktivnostima u Bosni i Hercegovini, Global Communities je uspostavio LIDER i nastavlja podržavati njegov rast i razvoj.

Mikrokreditna fondacija LIDER, od svog osnivanja pa do danas, kontinuirano osigurava dugoročan pristup financijskim sredstvima poduzetnicima i stanovništvu, na području 45 općina u 5 županija (ZDŽ, Sarajevska županija, SBŽ, Tuzlanska i Hercegovačko-neretvanska županija), putem mreže koja se sastoji od 8 poslovnica i 14 terenskih ureda, koja od proteklog tjedna i službeno uključuje i terenski ured u Čapljini.

MKF LIDER je klijentima u Čapljini otvorio vrata novog ureda, gdje će pružati prepoznatljive, kvalitetne financijske i besplatne nefinancijske usluge kreirane po mjeri klijenata.

Dokaz „LIDER“-ove vrhunske usluge i kvaliteta, te pristupa zasnovanog na povjerenju i razumijevanju, je i činjenica da je brigu o financiranju svog biznisa i domaćinstva, «LIDER»-u povjerilo preko 7.000 klijenata, sa kreditnim portfolijem u iznosu od skoro 21 milijun KM.

O ponudi

LIDER je stalna podrška poduzetnicima i poljoprivrednicima putem, za njih posebno kreiranih, financijskih i nefinancijskih usluga za podršku biznisu i poljoprivredi, te pokretanje poslovne aktivnosti u fazi realizacije poslovne ideje.

Poduzetnici i poljoprivrednici imaju mogućnost koristiti LIDER-ovu podršku u poslovnom i financijskom savjetovanju, promociji biznisa, edukaciji, uvezivanju i umrežavanju s ciljem razvoja i unaprjeđenja njihovog biznisa.

LIDER također nudi i posebno povoljne uvjete financiranja projekata adaptacije stambenih objekata.

O Liderovom djelovanju

LIDER je u potpunosti posvećen društveno odgovornom poslovanju, i ima za cilj da putem podrške poduzetnicima, poljoprivrednicima i stanovništvu, te nizom aktivnosti u svim sferama društvenog života podrži i pospješi:

– razvoj lokalne zajednice
– ekonomski razvoj i poduzetništvo
– kreiranje novih i održavanje postojećih radnih mjesta
– te uslova stanovanja i rast životnog standarda porodica sa niskim primanjima.

Broj LIDER-ovih zadovoljnih klijenata, postignuti efekti na polju razvoja zajednice, ekonomije i poduzetništva, poboljšanja životnog standarda, te brojne uspješne priče klijenata, dokaz su LIDER-ovih nastojanja da u poslovanju bude puno više od financijske institucije, odnosno institucija odgovorna prema društvu, zajednici i klijentima.

LIDER je već dugi niz godina primjer financijske institucije koja u svom radu poštuje principe društveno odgovornog poslovanja i veliku pažnju posvećuje razvoju zajednice u svim segmentima.

Svojih šesnaest godina postojanja LIDER je obilježio nizom uspješnih projekata podrške lokalnim sportskim klubovima i udruženjima građana koja promoviraju afirmaciju mladih i njihovo angažiranje kroz sport, društveno korisni rad i volonterizam, kulturnim manifestacijama, ekološkim akcijama, te pomoći ugroženim kategorijama stanovništva na cjelokupnom području djelovanja.

Poruka za klijente

LIDER u svojim uredima jamči kvalitetnu uslugu profesionalnog osoblja, uvijek na raspolaganju klijentima za iznalaženje kvalitetnih rješenja i jednostavnu i brzu realizaciju.

LIDER-ovo osoblje će pružiti svu potrebnu pomoć klijentima u fazi apliciranja, te savjetodavnu podršku prije, u toku realizacije, te tijekom cijelog trajanja partnerstva.

To bi trebao biti dovoljan razlog da nas posjetite u novom uredu u Čapljini i uvjerite se u kvalitet naših usluga i mogućnost otpočinjanja uspješnog i dugoročnog partnerstva.

Više informacija možete dobiti pozivom na brojeve telefona u ured ”Lidera” u Čapljini. 036/807-252 i 061/966-762.