Klub visokih peta stiže u Čapljinu

1306

Klub Visokih peta je projekt koji je posvećen poslovnim ženama koje svojom pozitivnom energijom mogu postići gotovo sve.

To je jedna od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, čiji je cilj da, uz svoju standardnu ponudu na tržištu, kao dodatnu vrijednost, kreira platformu za razmjenu iskustava i stvaranje novih poslovnih prilika za poslovne žene iz različitih okruženja i djelatnosti.

Tako Bisnode po drugi put u Hercegovini organizira Klub Visokih peta, a druženje će se održati u petak, 31. svibnja u restoranu Villa Rustica u Mogorjelu s početkom u 12:00 sati.

”Družimo se i dalje s istim ciljem – kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da butu aktivnije i samosvjesnije. Ovim putem želimo pozvati sve naše drage dame da u petak dođu u restoran Villa Rustica u Mogorjelu da se družimo, čujemo lijepe priče i ostvarimo poslovne kontakte. Svakako sve dame ćemo obradovati prikladnim poklonima”, poručuju organizatori.

Kao što je već poznati, druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se s aktualnim problemima u poslovnom okruženju.

Uz nezaobilazno umrežavanje po principu Bisnode Speed Networkinga, sve dame čekaju zanimljive priče, nova poznanstva i pokloni koje su organizirali prijatelji Kluba: Restoran Villa Rustica, Vina Zadro, My Lovely Bag, Kozmetika Afrodita i Lilium Digital.

Kako je ovo prije svega poslovni networking događaj, obavezno je prijaviti se na link te pripremiti vizitke i dobro raspoloženje.