Cvjećarna Anturija: Bezbrižni i sretni dočekajte najvažniji dan u Vašem životu

1900

Jedan od najljepših i najvažnijih događaja u životima svake osobe svakako je svečanost vjenčanja. Svaka dama zasigurno je od malih nogu zamišljala i sanjarila o svom vjenčanju i uređenju istog.

Vjenčanje je krunidba ljubavi dvoje ljudi koji su ostatak života odlučili provesti zajedno, a cvjetne dekoracije ovu svečanost jednostavno učine posebnom.

Svako vjenčanje mladencima je veliko uzbuđenje, a djelatnice cvjećarnice ”Anturija”, kao floristice, sudjeluju i uživaju u njihovoj sreći.

Na svakoj fotografiji koja se zabilježi tijekom vjenčanja nalaze se cvjetne dekoracije koje šapuću priču o ljubavi.

Cvjećarnica ”Anturija” svoja vrata otvorila je prije 30 godina i ima unikatan pristup oblikovanju i dizajniranju cvijeća.

”Cvjetni dizajn uvijek usklađujemo sa željama mladenaca, zadanom temom vjenčanja i ostalim stilskim elementima”, poručuju iz cvjećarnice ”Anturija”.

Već dugi niz godina, djelatnice cvjećarnice ”Anturija” vrijednim rukama oblikuju cvjetne dekoracije koje upotpune ovu svečanost.

Ove zaljubljenice u cvijeće prekrasnim cvjetnim dekoracijama spremne su popratiti svaki događaj u Vašem životu.

Ukoliko želite da na dan Vašeg vjenčanja svaki detalj bude savršen, pa tako i kada je cvjetna dekoracija u pitanju, svu brigu prepustite vrijednim rukama djelatnica cvjećarnice ”Anturija”.

Vaše upite, želje i narudžbe možete dobiti pozivom na broj telefona 036/808-849 ili 063/107-228.

Dosadašnje radove i cvjetne dekoracije cvjećarnice ”Anturija” možete pogledati na njihovoj facebook stranici ”Cvjećarnica Anturija” kao i na Instagram profilu ”Cvjećarnica Anturija”.

Sve vaše brige oko cvijeća prepustite nama!