FOTO | Upriličeno tradicionalno okupljanje roditelja poginulih branitelja

2406

U Čapljini je upriličeno druženje roditelja poginulih hrvatskih branitelja i Organizacijskog odbora manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine”, a radi se o događaju koji se tradicionalno održava svake godine.

Ovo druženje je simbol sjećanja na naše heroje koji su dali svoje živote za oslobođenje naše domovine, istaknuli su organizatori.

Skupu se obratio i čapljinski gradonačelnik Smiljan Vidić, koji se zahvalio svima koji se odazovu tradicionalnom druženju, koje se organizira povodom obilježavanja manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine”.

”Kroz ovu manifestaciju Lipanjske zore imamo puno različitih događanja, a jedno od onih najvažnijih uz svečanost u Počitelju je upravo ova večer, druženje uz sjećanje na naše branitelje. Mislim da treba do ovoga držati, neke viđamo češće, neke malo rijeđe, a neke jednom godišnje, kada je ovo okupljanje, zato je i dobro da se okupimo i stoga u ime Organizacijskog odbora zahvala svima vama što ste došli”, rekao je Vidić.

Druženju su nazočili predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i predstavnici Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a.