Petar Grašo i Nina Badrić u srpnju će održati koncerte u Čapljini!

4086

Sudeći po imenima koja ovoga ljeta stižu u Čapljinu, ”cvijet Hercegovine zablistat će sjajem najpopularnijih glazbenih imena i kazališnih poslastica za koje se, po pravilu, ma gdje nastupali, traži ulaznica više.

Petar Graško, Nina Badrić, hit predstava ”Dame biraju”, samo su dio bogatog programa koje donosi ”Ljeto u Storiji”, zabavno-kulturna manifestacija koja počinje ovoga srpnja.

”Čapljina je izvrsno mjesto za najbolje ljetne priče – koncerte, predstave i druge programe koji će nas istinski osvježiti u ove vrele ljetne dane. Okupili smo ekipu entuzijasta koja želi oživiti naš grad, ali i cijeli jug Hercegovine i vjerujem da će već prvo izdanje ‘Ljeta u Storiji’ pobrati odlične kritike. Naravno, željeli smo da to budu vrhunski izvođači, vrhunske predstave i programi, a krećemo u nedjelju, 14. srpnja koncertom Petra Graše. Potom slijedi još jedna poslastica – koncert Nine Badrić, planiran za petak, 26. srpnja, i na samom koncu srpnja (utorak, 30.) u Storiju nam stiže urnebesna komedija, apsolutni hit u izvedbi sarajevskog Alteatra – ‘Dame biraju”’, kaže za Večernji list organizator Ivan Beno.

Namjera ”Ljeta u Storiji” je oživiti kulturno-zabavnu scenu u Čapljini, a manifestacijom se želi obogatiti i turistička ponuda ovih prostora kako bi u budućnosti ova priča bila uvrštena i u turističke vodiče ovoga dijela Hercegovine.

”Zašto ne. Najvažnije je krenuti. Entuzijazma i ideja imamo. U budućnosti se nadamo i široj i konkretnijoj potpori. Za početak, program će se odvijati u sklopu objekta Storija, a razmišljamo i o vanjskoj pozornici. Vjerujem u uspjeh”, kaže Beno.

Inače, uz već najavljene programe tijekom srpnja, posjetitelje očekuju i vrhunske modne revije, tematske večeri te još neka estradna i kazališna imena poput Željak Samardžića i Branka Đurića Đure te njegove megapopularne ”Đurologije”. A već je sve spremno za Grašu i veliki spektakl u Čapljini 14. srpnja…