FOTO | Igračke za aktivno i zabavno ljeto vaše djece

1278

Želite izabrati dječju ljuljačku za vrt? Možda planirate postaviti kućicu za igru ili tobogan na kojem će klinci uživati ovo  ljeto?

U našoj ponudi pronaći ćete kućice i šatori, tobogani, ljuljačke, trampolini i još mnogo drugih proizvoda kako bi ovo ljeto vašoj djeci bilo što zanimljivije.

Također, u  našoj ponudi pronaći ćete djeci omiljene ljuljačke među kojima možete odabrati klasične ljuljačke sa sjedalicom koje ćete objesiti na stablo ili neku drugu čvrstu konstrukciju ili ljuljačke koje dolaze sa svim nosivim elementima.

Klinci će sigurno biti oduševljeni toboganom u svom dvorištu, samo pripazite da odaberete tobogan primjeren uzrastu djeteta.

A za sate i sate zabave i smijeha u vašem dvorištu odaberite trampolinza vašu djecu koji istovremeno učinkovit alat za tjelovježbu. Za sigurnu upotrebu trampolina izaberite one sa opremom poput zaštitne mreže i obruba.

Među raznovrsnim igrama potražite igračke na napuhavanje, lopte za skakanje, sportske rekvizite i bezvremenske pješčanike za najmlađe.

U Mališić Home &Decor Međugorje i Višići pronaći ćete sve što ste mogli zamisliti, a kako bi vam kupovina bila još jednostavnija, našu ponudu možete pogledati i na našem webshopu www.malisicshop.ba, te na  Facebook: https://www.facebook.com/malisic.home/ i Instagram stranici  https://www.instagram.com/malisichomedecor/