Nina Badrić u petak stiže u Čapljinu

1426

Kulturno-zabavna manifestacija ”Ljeto u Storiji”, koja je počela spektakularnim koncertom Petra Graše, ide dalje.

U petak, 26. srpnja u Čapljinu stiže najtraženija izvođačica ovog ljeta, Nina Badrić, koju nakon nastupa u Čapljini očekuju ljetne pozornice diljem regije.

Ova hrvatska pop pjevačica i višestruka osvajačica nagrade ”Porin” izdala je brojne hitove poput ”Dani i godine” te ”Rekao si”, koji su proteklih godina poharali vrhove top ljestvica, te ubrali mnoštvo nagrada poput one za hit godine.

Nina ima i novu pjesmu koja stiže baš u pravi tren i s kojom ponovno juriša na sam vrh glazbenih ljestvica – ”Volim te, volim”, koju prati i novi spot, snimljen na Hvaru.

”Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada ‘u ladici’. Nakon pjesama ‘Dani i godine’ i ‘Rekao si’, čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj”, rekla je Nina za hrvatske medije.

Stoga, ne propustite jednu od najčarobnijih priča ovoga ljeta, upoznajte ženu koja pjeva samo ljubav – Ninu Badrić, i osigurajte svoje mjesto na Ljetu u Storiji.

”Slijede još brojna iznenađenja, među kojima i nekoliko hit imena za nastavak Ljeta u Storiji“, kaže Ivan Beno, organizator i inicijator manifestacije, čiji je cilj – postati tradicionalnom i obogatiti turističko-kulturnu ponudu juga Hercegovine u vrele ljetne dane.

Nakon koncerta Nine Badrić, već 30. srpnja u Storiju stiže urnebesna komedija ”Dame biraju”, a organizatori se nadaju kako će se svi prisutni, zajedno s njima, lijepo nasmijati.