Jubilarni ”Jaz fest” u novom ruhu ove godine u Čapljini!

978

Jaz fest održat će ove godine 16. kolovoza, a lokacija je Gradsko kupalište Jaz u Strugama, koji će ugostiti ovaj festival mainstream i alternativne glazbe.

Organizatori ističu kako će ovogodišnji festival biti po svemu posebnije od dosadašnjih, imajući u vidu da se radi o jubilarnom, 10. festivalu.

Poznati su izvođači koji će zabavljati okupljene na večer festivala – Songkillers Zagreb, Artan Lili Beograd Anarhiv Čapljina i Škodra Sarajevo.

Za razliku od dosadašnjih godina, festival će biti otvoren već tijekom dana. Od 13.00 sati za sve posjetitelje bit će otvorena chill zona u kojoj će uz glazbu biti omogućeno kupanje i uživanje u širokoj paleti koktela.

Glazbeni program počinje od 19.00 sati kada će biti upriličeno svečano otvaranje festivala, a nakon toga slijede svirke. Škodra će otvoriti svirkom festival u 20.00 sati, a nakon njih na pozornicu izlaze domaćini Anarhiv, potom Artan Lili te na vrhuncu festivala Songkillersi.

Važno je napomenuti da posjetitelji uz piće neće ostati ni gladni, zato jer su se domaćini potrudili pripremiti i ukusnu hranu – od hamburgera pa sve do čorbanca.

Ulaznice su već u prodaji na više lokacija širom Hercegovine. U Čapljini se mogu kupiti u Absolute klubu, Craft caffeu, Piccollo Monduu i Timeu. Cijena ulaznice je 8 KM u pretprodaji, dok će se ulaznice moći kupiti i na dan festivala po cijeni od 10 KM.

U ostalim gradovima ulaznice se mogu nabaviti na ovim lokacijama:

Mostar – Black dog pub, Caffe Pink i Coco Loco
Čitluk – Basement pub
Ljubuški – Caffe bar Tipp.

Svi oni koji kupe ulaznicu moći će po promotivnoj cijeni od 20 KM po osobi uživati u blagodatima rijeke Trebižat na canoe safariju u organizaciji udruge ”Tajna prirode”.

Vrijedi istaknuti kako iza festivala stoji mlada i entuzijastična ekipa iz Udruge mladih ”Jaz”, koja je iznijela cijeli teret organizacije ovog zanimljivog festivala koji će sigurno Čapljinu staviti u sami vrh glazbenih događaja ovoga ljeta u Hercegovini.

Čapljinski portal medijski je pokrovitelj ovogodišnjeg Jaz festa.