FOTO | Opličići i Bobanovo naselje u finalu Lige mjesnih zajednica grada Čapljine!

2725

Opličići i Bobanovo naselje igrat će ovogodišnje finale Lige mjesnih zajednica Grada Čapljine i boriti se tako za titulu prvaka te plasman u finale Lige Hercegovine.

U polufinalnim susretima koji su odigrani večeras gledatelji su mogli vidjeti kišu golova – deset u prvoj utakmici i šest u drugoj utakmici.

Oba finalista odlučena su nakon penala.

Opličići bolji od Šuškovog naselja

Opličići su prvi preko penala u pobjedi protiv Šuškovog naselja izborili plasman u finale. U dosta uzbudljivom susretu postignuto je čak 10 pogodaka.

Momčad Opličića bolje je otvorila susret te postigla čak četiri pogotka u prvom poluvremenu, a ekipa Šuškovog samo jedan gol.

Ipak, ekipa Šuškovog naselja nije se tako lako predala. U drugom poluvremenu postigli su četiri gola, a konačan rezultat susreta glasio je 5:5, nakon čega se pristupilo izvođenju penala.

Zgoditke za Opličiće postigli su Mustafa Šetka (3), Sanjin Šuta, Emir Šejtanić, dok su za Šuškovo golove postigli Marko Prce (2), Leon Kozarić, Toni Nikolić i Marko Markić.

Više sreće nakon penala ekipa Opličića koja se plasirala u finale lige MZ.

Bobanovo nakon penala bolje od Dračeva/Sjekosa

U drugoj utakmici snage su odmjerili Bobanovo naselje i Dračevo/Sjekose. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 3:3. U odličnoj utakmici gledatelji su mogli vidjeti dobar nogomet u borbi za plasman za finale.

Za Bobanovo naselje su golove zabili Toni Akrapović (2) i Martin Puljić, dok su za Dračevo/Sjekose golove dali Ante Pažin, Robert Bunoza i Ivan Marković. Nakon penala Bobanovo naselje je prošlo u finale gdje ih čekaju Opličići.

Odlične utakmice kod juniora

Treće mjesto u juniorskoj konkurenciji Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Čapljine pripalo je ekipi Svitave. U večerašnjoj utakmici mladi juniori Svitave imali su više sreće te su preko peteraca pobijedili ekipu Čeljeva. Publika je tijekom susreta mogla vidjeti četiri gola (po dva od obje ekipe).

Strijelci za Svitavu bili su Petar Pavlović i Anđelo Šutalo, dok su zgoditke za Čeljevo postigli: David Markota i Ivano Markota.

Finale u petak

U petak, 9. kolovoza, na rasporedu su dvije finalne utakmice te utakmica za treće mjesto.

Prvo je na rasporedu utakmica za treće mjesto, u kojoj će snage odmjeriti ekipe Šuškovog naselja i Dračeva/Sjekosa.

Nakon toga, u 21:00 sat slijedi finalna utakmica juniora između Gabela Polja i Višića, a u 22:00 sata, publika će gledati finalni meč između ekipa Opličići i Bobanovo naselje.