VIDEO | Ovako prosjaci narušavaju javni red i mir u Čapljini

  5949

  Proteklog vikenda pisali smo o problemu prosjačenja u Čapljini i uznemiravanju koje svakog dana doživljavaju stanovnici našeg grada.

  Stanovnici zgrada skrenuli su nam pažnju kako djeca prosjaka galame i vrište na ulicama od ranog jutra.

  Podsjetimo, čitatelji su istaknuli kako djeca vrište satima i kako se od njih ne može normalno živjeti, jer stvaraju ogromnu buku.

  U Čapljini sve više prosjaka; građani mole nadležne da poduzmu mjere

  Naša čitateljica jutros je, kako kaže, nakon višesatnog vrištanja djeteta pred Robnom kućom Čapljinka, otišla do prosjakinje čije je dijete, međutim ona nije htjela ništa poduzeti.

  Čitateljica je potom snimila vrištanje djeteta kako bi svi mogli vidjeti i čuti što prosjaci rade u središtu Čapljine, a kada je vidjela da ih snima prosjakinja je opsovala osobu koju je snimila.

  FOTO | Bogati čapljinski prosjaci

  Građani još jednom mole policiju i nadležne službe da poduzmu sve što je potrebno kako bi prosjake koji remete javni red i mir sklonili s ulica, imajući u vidu da narušavaju normalan život stanovnika svojim ispadima.

  Također, nadležnim službana naši čitatelji poručuju kako moraju poduzeti korake da spriječe prosjačenje, koje je zakonom zabranjeno, posebice imajući u vidu da na ulici prose maloljetna djeca.