FOTO | Herceg svoj posjet Čapljini završio u Srednjoj školi

2546

Nakon cjelodnevnog boravka u Čapljini te nakon sastanka s gradonačelnikom grada Čapljine dr. Smiljanom Vidićem, predsjednik Vlade hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenko Herceg svoj posjet završio je u Srednjoj školi Čapljina.

Predsjednik Herceg kazao iskazao je spremnost Vlade da zajedno s jedinicama lokalne samouprave radi na stvaranju boljih uvjeta življenja za sve građane.

Između ostalog, u službenom posjetu grada, Herceg je obišao i obnovljenu Osnovnu školu u Domanovićima kao i Osnovnu školu ”Čapljina”.

”Ovim putem htjela bih se na poseban način zahvaliti Premijeru Hercegu i gradonačelniku Vidiću što i Vlada HNŽ-a kao i grad Čapljina podržavaju Srednju školu Čapljina na jedan nesebičan način. Oni našoj Srednjoj školu pomažu kroz projekte obnove škole što je posebno istaknuto u posljednjem mandatu premijera i gradonačelnika”, kazala je Željka Previšić, ravnateljica Srednje škole Čapljina.

Dosta bitan je i projekt energetske efikasnosti Srednje škole Čapljina, a veliku značajnu financijsku podršku škola u Čapljini imala je upravo od Vlade.