Sve policijske agencije i ronioci uključeni u istragu ubojstva Lane Bijedić

2032

”Sve policijske agencije Federalna uprava policije, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ i ZHŽ, kao i ronioci iz Tuzle uključeni su u istragu ubojstva Lane Bijedić”, potvrdio je za Bljesak.info Josip Aničić, tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na beživotnom tijelu L.B. pronađeni su tragovi više udaraca, posebno u predjelu glave.

Također, kako je ranije potvrđeno iz Tužiteljstva ZHŽ na vratu su pronađeni tragovi nalik onima koji nastaju uslijed gušenja. Tijelo Lane Bijedić nakon ubojstva je bačeno u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoputa.

Obdukcija je urađena u gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru. Podsjećamo, tijelo je u rijeci ugledao ribar, koji je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka.

Za sada nema nikakvih tragova koji bi mogli dovesti do ubojice. Na Gradskom groblju Sutina u Mostaru, u četvrtak 10. listopada, održan je posljednji ispraćaj ubijene djevojke Lane Bijedić, dok će sahrana bit obavljena sutra u Beogradu.