Ubojstvo Lane Bijedić: Policija izuzeta vozila povezala s osobom iz Čapljine!

12953

U Tužiteljstvu ZHŽ-a i dalje slažu kockice i tragaju za osobom koja bi se mogla dovesti u vezu sa monstruoznim ubojstvom Lane Bijedić, koje je počinjeno prije deset dana.

Određeni napredak u istrazi postignut je s obzirom na to da postoje dva automobila, jedan u ZHŽ-u, a drugi u HNŽ-u, kao i da je Tužiteljstvo izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno nadležnom sudu, piše Oslobođenje.

Radi se, saznaje Oslobođenje, o vozilima BMW i Fiat, koja se povezuju sa istom osobom iz Čapljine.

”Ta osoba je neposredno nakon što je Lana ubijena imala lakšu prometnu nesreću upravljajući Fiatom, koji je odmah uz nadoplatu zamijenio za BMW. Sumnju budi i činjenica da taj muškarac ima ozljede ruke. On je prilikom saslušanja u svojstvu svjedoka u MUP-u tvrdio da su te ozlijede nastale u nesreći”, rekao je za Oslobođenje izvor blizak istrazi.

​Istražitelji su odmah po završetku obdukcije od zdravstvenih ustanova u ovom dijelu zemlje tražili da im dostave popise osoba koje su tražile medicinsku pomoć za ozlijede ruku tih dana.

Vjeruje se da bi istragu moglo ubrzati vještačenje Laninog telefona, na čemu navodno rade i stručnjaci inozemnih sigurnosnih agencija.

Iz Tužiteljstva ZHŽ-a jučer su odbili izjave za medije, kazavši da je to u interesu istrage.