Koncem studenog Natan Zlodre održat će koncert u Čapljini

674

Mladi glazbenik Natan Zlodre (1996.), koji je gitaru počeo svirati 2007. godine u klasi profesora Zorana Melvana, koncem studenog održat će koncert u Čapljini.

Zlodre je gitaru početo svirati pri OGŠ ”Jakova Gotovca” u Sinju, a završio je tri razreda Srednje škole u glazbenoj školi ”Pavla Markovca” u Zagreu, u klasi  prof. Xhevdeta Sahatxhije.

Od 2014. godine svoje obrazovanje je nastavio s prof. Goranom Listešom pri glazbenoj školi  “Pavla Markovca” u Zagrebu gdje je maturirao s odličnim uspjehom 2015. godine.

Osim toga, ovaj mladi umjetnik studirao je na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasi prof. Gorana Listeša , te je počeo surađivati s prof. Lukaszom Kuropaczewskim (Poljska) kod kojeg i trenutno studira na prestižnoj akademiji Muzyczna im. Ignacego Jana Paderewskiego u Poznanu.

Natan je osvojio veliki broj međunarodnih i državnih nagrada, a svoj koncert održat će u crkvi svetog Franje Asiškog u Čapljini, u subotu, 30. studenog.

Centar za kulturu i obrazovanje ”Akademija” Čapljina organizator je ovog događaja te ovim putem poziva sve ljubitelje gitare i glazbe da dođu u crkvu i poslušaju izvrstan Natanov koncert.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a koncert će započeti u 19:00 sati.