FOTO | Ekipa Sutjeske drugi je finalist memorijalnog turnira u Gabeli

1401

U drugoj utakmici Memorijalnog turnira ”Andrija Anković” na stadionu Perica Pero Pavlović sastale su se ekipe GOŠK iz Gabele i Sutjeska iz Nikšića.

Utakmica GOŠK-a i Sutjeske bila je neizvjesna do samog kraja, no protiv Zrinjskog u finalu sutra će ipak igrati ekipa Sutjeske.

Nakon završenih 90. minuta susreta rezultat utakmice ostao je neriješen (1:1).

Tijekom prvog poluvremena ekipa GOŠK-a bila je znatno bolja, a to govori činjenica da je momčad imala dobrih šuteva te pogođen okvir gola.

Osim toga u prvom poluvremenu ekipa Sutjeske ostala je bez vratara koji je igrao rukom izvan kaznenog prostora, što je nedopušteno i zaradio izravan crveni karton.

U drugom poluvremenu, točnije u 75. minuti susreta, ekipa Sutjeske preko Nikolića postigla je zgoditak, no u 92. minuti susreta stoper domaće ekipe Hukara izjednačuje na 1:1.

Nakon toga pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kojemu je ekipa Sutjeske iz Nikšića imala više sreće i pobijedila svog protivnika.

Suci utakmice NK ”GOŠK” i FK ”Sutjeska” bili su: Josip Martinović (glavni sudac), Armin Đulić (asistent), Antonio Marčinko (asistent) te Elmedin Padalović (četvrti sudac).