Donosimo program 56. Pokladnih dana Trebižat – Čapljina

1472

U Trebižatu će se ove godine održati 56. Pokladi dani ”Trebižat – Čapljina”, a organizatori su pripremili bogat zabavni program.

Program počinje u nedjelju, 16. veljače kada će na Domu kulture u Trebižatu, s početkom u 18:00 sati biti upriličene Male maškare koje sa sobom donose glazbu, ples, spaljivanje ”mobitela” i darovi za djecu.

Za tjedan dana nakon toga, u nedjelju 23. veljače bit će upriličene Velike maškare. Program počinje u 10:00 sati ujutro kada će na Domu kulture biti upriličeno okupljanje povorke. U 14:00 sati na Sportskom centru u Čapljini bit će upriličen ”Karneval fest”, dok će se zabavni program održati na Trgu kralja Tomislava u 15:00 sati.

Završne maškare ove godine održat će se u utorak, 25. veljače s početkom u 12:00 sati kada je planirana motorizirana povorka.

Program se nastavlja navečer, u 19:00 sati suđenjem i spaljivanje Marka Krnjevala na Domu kulture u Trebižatu.

Bal pod maskama počet će u 20:00 sati.

”Ako u međuvremenu ostanete bez pečata ili vas zadesi Coronavirus i pokoji štrajk, to nema nikakve veze s Maškarskom Republikom. Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima. ”Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo!”, poručuju organizatori HKUD ”Seljačka sloga” Trebižat.

Čapljinski portal kao jedan od medijskih pokrovitelja doznaje kako je ulaz ove godine besplatan, a sve prisutne na Domu kulture u Trebižatu zabavljat će dvije domaće grupe.