Vinko Ćemeraš pobjednik treće sezone show-a ”The Voice” – najljepši glas Hrvatske

4713
Foto by: Dario Njavro/HRT

Pobjednik treće sezone hrvatske inačice glazbeno zabavnog show-a ”The Voice” je Čapljinac Vinko Ćemeraš iz tima Davora Gobca.

U ovoj sezoni finalisti Bernarda Bobovečki, Albina Grčić, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš borili su se za prestižnu titulu najljepšeg glasa Hrvatske, a ona je pripala skromnom Vinku Ćemerašu.

Puno iznimnih glazbenih talenata pokazala je treća sezona popularne televizijske emisije, a titula najboljeg stiže u Čapljinu.

Mladi glazbenik iz Čapljine prvo je otpjevao pjesmu ”Pyro” s prve audicije koja mu je donijela sva četiri glasa ”Za”.

Voditeljica ovog show-a pitala je Gobca komentar za Vinka, a on je rekao: ”Pošto sam ja tijekom ovog show-a puno govorio, sada neću reći ništa, već ću napraviti”, uz smijeh je rekao Gobac nakon čega je izvadio kačket kao u Vinka i nosio ju do kraja emisije te dodao: ”To je sve što ja mogu reći mladi gospodine”.

Nakon samostalnih nastupa, finalisti su pjevali duet sa svojim mentorima. Vinko i Bobac otpjevali su pjesmu Pinokio banda Psihomodo Pop.

S ovom energičnom pjesmom, Gobac je natjerao Vinka da se raspleše na pozornici, a izvrsnom izvedbom Tim Gobac doveo je publiku do delirija.

Poslije dueta s mentorima uslijedilo je izvođenje finalnih pjesama, a Vinko je u finalu, po prvi put pjevao pjesmu na hrvatskom jeziku, od Dine Dvornika – ”Pelin i med”.

Nakon svoje izvedbe Vinko je rekao: ”Zaista sam jako uživao od same blind audicije, pa onda do finala sve više i više. Jako mi je drago da sam ovaj show završio s ovom pjesmom”, ističe Vinko.

Voditelj je pitao Davora Gobca za komentar, a on je izjavio: ”Nisam imao naočale tijekom cijelog Vinkovog nastupa na očima, ali sam ih vratio jer je ovo svjetlo večeras baš jako. Držim ovaj šešir koji je Dinin original i užasno mi je drago da je baš Vinko optjevao Pelin i med, super je pa smo se sjetili Dineka. Cijela suradnja je bila zbilja krasna i Vinko je jedan skuliran momak, drag dečko s kojim sam došao do kraja i ova Dinina pjesma je sve to zaokružila”, zaplakao je Gobac na kraju.

Nakon finalnih izvedbi glasovi gledatelja su odlučili o pobjedniku, a Vinko je za najljepši glas Hrvatske osvojio s 41,94% glasova.

Drugoplasirani je bio Filip Rudan iz Vaninog tima.

Treće mjesto, po broju glasova gledatelja pripalo je Albina Grčić iz tima Massimo, a
Bernarda Bobovečki s 14, 83 % glasova publike, iz mentorskog tima Ivan Dečak je četveroplasirana je po broju glasova gledatelja HRT-a.

Vinko, mladić iz Čapljine, svakom svojom izvedbom potvrdio je ovu tituu svojom ljepotom glasa i iskrenosti tijekom svake izvedbe.