VIDEO | Poznati Čapljinci pozvali sugrađane da ostanu doma!

5128

Od samog početka zaraze korona virusom Čapljinski portal preuzeo je važnu i odgovornu ulogu koja je osnova našeg postojanja već 11 godina – brzo, točno i istinito obavještavati građane o svim aktualnim događanjima i dijeljenje relevantnih informacija i uputa.

Naš posao posebno je intenziviran u posljednjih mjesec dana, kada kroz medijske objave svim čitateljima od 0-24 dajemo relevantne informacije vezane za korona virus, ali i upute i mjere zaštite.

Uz to, prenosimo sve savjete nadležnih institucija i relevantnih tijela i svima se od srca zahvaljujemo što odgovore na sve naše pozive kako bi sa našim čitateljima podijelili važne informacije.

Sada je najvažnije ostati doma, a takvu poruku poslali su putem Čapljinskog portala poznati Čapljinci!

Sugrađane su na odgovornost pozvali Božana Butigan – odbojkaška reprezentativka RH koja je poruku poslala iz Zagreba, Vinko Ćemeraš – pobjednik The Voice Hrvatska,  Mateo Rodin – proslavljeni rukometaš koji igra u Francuskoj odakle je i poslao poruku, Ivan Raič – odbojkaški reprezentativac RH koji je poslao poruku iz Bjelorusije te Josip Ćorić – prvak države u superteškoj kategoriji…