EPHZHB: U ožujku bez očitanja brojila izlaskom na teren

3045

”Rad naših poslovnica prilagodili smo novonastaloj epidemiološkoj situaciji izazvanoj pojavom pandemije korona virusom. Radno je vrijeme poslovnica svakim radnim danom od 8. 00 do 13. 00”, ističu iz Elektroprivrede HZHB.

”Molimo kupce električne energije da prilikom dolaska u poslovnicu poštuju preporuke nadležnih institucija i ustanova, da poštuju prostor socijalne udaljenosti, koriste sredstva zaštite (maske, rukavice i dr.).

Isto tako preporučujemo da tko god je u mogućnosti koristi elektroničke načine plaćanja (Internet i mobilno bankarstvo), a sve s ciljem vlastite zaštite ali i zaštite naših zaposlenika”, ističu iz ovog javnog poduzeća.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar će u okviru zakonskih mogućnosti imati maksimalnu toleranciju u smislu odgode roka plaćanja za sve naše kupce koji su zbog pojave korona virusa ostali bez posla odnosno bez redovitih primanja.

”U cilju izbjegavanja kontakata i zaštite ljudi u mjesecu ožujku ove godine nećemo raditi standardna očitanja brojila izlaskom na teren, nego ćemo za kupce koji nisu u sustavu daljinskog očitanja raditi akontacijske fakture referirajući se na potrošnju el. energije za isto razdoblje iz prošlih godina.

Želimo još jednom poručiti svim našim kupcima da smo organizirani i za rad u ovoj kriznoj situaciji, i da će opskrba el. energijom svih naših kupaca na cijelom području opskrbe biti uredna, a kvarovi će se otklanjati u što je moguće kraćem roku”, poručili su iz EPHZHB.

EPHZHB: Struje će biti, nećemo stati s radom