Mamić objavio plaće Bjelice i stožera i poručio: Game over

657

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić javio se na svom Facebooku na temu rezanja plaća u Dinamu zbog čega je nastao pravi kaos kod hrvatskog prvaka. Poslom su platili suradnici trenera Nenada Bjelice.

Gazda kluba, koji se od Međugorju skriva od presude za tešku pljačku tog kluba, objavio je fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera GNK Dinamo u zadnjih 20 mjeseci. Mamić je grafiku s plaćama stručnog stožera popratio porukom ‘Game over’.

– Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over – napisao je Mamić.

Podsjetimo, prošloga tjedna započela su previranja kod Modrih. Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem te stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa.

Dinamo je promptno potjerao Bjeličin stožer, time vjerojatno i trenera koji je klubu donio najveće uspjehe u zadnjih 30 godina.