FOTO/VIDEO | Fitness centar ‘Life’ u novom ruhu od sutra ponovno s klijentima!

3590

Jedan od najboljih fitness centara u regiji, Fitness centar ”Life” Čapljina, vrata za svoje klijente otvara sutra, 1. lipnja!

Fitness centar ”Life” nalazi se na novoj lokaciji (preko puta stare lokacije), a vrata za klijente otvorit će u potpuno novom ruhu u Ulici Ante Starčevića, tik do mosta dr. Franje Tuđmana.

Svi oni koji se u životu vode poslovicom ”U zdravu tijelu zdrav duh” s ovako opremljenim sportskim centrom došli su na svoje!

Naime, Fitness centar ”Life” sportašice i sportaše dočekat će u prostoru potpuno adaptiranom za sve sportaše.

Detalji poput namjenskog poda u cijelom prostoru, plazma TV-a iznad kardio programa, mogućnosti narudžbe shakeova… samo su dio onoga što možete dobiti u novoopremljenom ”Lifeu”.

Cijeli prostor sastoji se od dva glavna dijela – fitness centra i teretane, koji su odvojeni jedan od drugog, a važno je naglasiti kako postoji i manja dvorana namijenjena individualnim treninzima.

Pored standardnih sprava za kompletan program za teretanu stigle su i najnovije i najmodernije sprave – trake za trčanje i bicikl – što će oduševiti mnogobrojne sportaše.

Vrijedi napomenuti kako korisnici imaju na raspolaganju dvije svlačionice, za muškarce i žene, a svaka svlačionica sadrži po dva tuša i ormariće sa ključem.

Također, za sve korisnike dostupan je i besplatan Wi-Fi, kao i čekaonica sa udobnim stolicama gdje mogu popiti kavu.

Treninge kao i do sada vodi profesor kineziologije Mateo Jovanović sa svojim timom!

Radno vrijeme Fitness centra ”Life” je od 08:00 do 22:00 sati.

Ne sumnjamo kako će mnogobrojne Čapljinke i Čapljinci odabrati upravo ”Life” za održavanje kondicije i bavljenje zdravim životnim navikama, a uvjereni smo i u to kako će profesionalni sportaši u novom prostoru uživati u treninzima s Mateom Jovanovićem.

Više detalja možete doznati na Facebook i Instagram stranici Fitness centra ”Life”, a za sve detalje možete se obratiti i na broj mobitela 063/362-608!