JazFest održat će se 28. kolovoza

446

Svima već dobro poznati JazFest koji se dugi niz godina održava na plaži Jaz u Strugama i ove godine okupit će veliki broj ljubitelja mainstream i alternativne glazbe.

Prošle godine proslavili su jubilarni 10. rođendan festivala, a ove godine ih ni nezahvalno vrijeme, u kojemu se nalazimo zbog pandemije, nije spriječilo da organiziraju festival.

Organizatori ističu da su nakon razmatranja situacije koja se događa u svijetu ipak odlučili da će se jaz fest održati i 2020. godine.

”Nošeni na krilima sjajne atmosfere prošlog festivala, morali smo progutati i ovaj zalogaj i srcem krenuti dalje. Čeka nas rijeka, čeka nas dobra glazba i čeka nas još bolja zabava. Sve nas je poprilično uzdrmala ova godina, ali svakoj torti dobro dođe šlag na kraju pa idemo i ovu zasladiti, kakva god ona bila”, poručili su organizatori.

Treba napomenuti kako će prava proslava pobjede Vinka Ćemeraša na ovogodišnjem The Voice-u uslijediti ovog ljeta na JazFestu, a sve posjetitelje trebao bi svojim nastupom počastiti Vinkov mentor Davor Gobac sa svojim bandom Psihomodo Pop.

JazFest prvotno se trebao održati 7. kolovoza, no novi datum održavanja festivala je ipak 28. kolovoza. 

”Tu smo za vas ovo ljeto i, nadamo se, brojna ljeta nakon toga. Budite nam dobro”, zaključili su organizatori.

Uskoro više informacija!