Žoga Beach Bar: Raj u srcu Hercegovine za ljetni odmor i najbolju zabavu!

10668

U srcu mjesta Trebižat, na istoimenoj rijeci, nalazi se ”Žoga Beach Bar”, koji su mnogobrojni gosti već okarakterizirali kao raj na zemlji i mjesto gdje će svi hedonisti doći na svoje!

Preko dana ”Žoga Beach Bar” prava je oaza za odmor duše i tijela! Na ogromnoj površini kroz koju protiču čak četiri rukavca rijeke Trebižat, svatko će pronaći nešto za sebe!

Oni željni odmora i privatnosti mogu uživati u udobnim separeima, oni željni sporta mogu uživati u odbojci na pijesku i malom nogometu, a pristup čistoj rijeci za plivanje dostupan je na svakom koraku!

Tijekom cijelog dana u oazi netaknutog bisera rijeke Trebižat uživat ćete u glazbi DJ Bega

U večernjim satima ”Žoga Beach Bar” pretvara se u mjesto za uživanje s ekipom i rashlađivanje u vrućim ljetnim noćima. Vlasnici su se svojski potrudili da svi gosti koji dođu kod njih uživaju u bogatom sadržaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#odmoriubih

Objavu dijeli ŽOGA BEACH BAR (@zoga_beachbar)

U zelenoj oazi ”Žoga beach bara” ovog ljeta sve posjetitelje očekuje pregršt zanimljivih događaja.

Od utorka navečer kreću i svirke uživo, pa ćete tako uz glazbu moći uživati u ambijentalnim zvucima prirode.

U utorak, 14. srpnja, s početkom u 21:00 sat, sve prisutne zabavljat će Mate Miličević i Mile Ivičević.

”Odmaknite se od svakodnevnih navika, izaberite svoje mjesto u našem objektu te uživajte u raznovrsnoj ponudi jela, pića i glazbe”, poručuju iz Žoga beach bara.

Ulaz na party u utorak je besplatan!

Više informacija o događajima, kao i samom mjestu možete pronaći na Facebooku stranici ”Žoga Beach Bar”, Instagram profilu ”Žoga Beach Bar”, a upute kako doći do mjesta možete vidjeti ispod – klikom na ”upute” u gornjem desnom kutu karte navigacija će Vas dovesti do samog mjesta: