U Čapljini foto-radionica za mlade

856

Do osnovnih znanja rukovanja fotoaparatom i tehnički dotjeranih fotografija lako je doći.

Međutim, napraviti fotografiju koja će se svojim likovnim kvalitetima znatno razlikovati od bezbroj sličnih – izuzetno je teško.

Može se slučajno napraviti uspjela fotografija, ali u najvećem broju slučajeva ona je rezultat pouzdanog i sigurnog znanja.

To je i cilj i zadatak naše foto radionice “Snap for Culture“ – a u vama pobudimo sklonosti, razvijemo i proširimo znanje, kako bi vam fotografija postala najljepša zabava u vaše slobodno vrijeme.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade ljude i zaljubljenike u fotografiju i foto reportažu (sudjelujte sa svojim mobitelima/fotoaparatima, a ponesite i laptop ako imate) da se prijave za učešće u besplatnoj foto radionici koja će se održati u ponedjeljak i utorak, 10. i 11. kolovoza u galeriji ”Mlaz” u Počitelju i to u vremenu od 10:00 do 17:00.

Pravo učešća imaju sve mlade osobe starosne dobi između 15 i 20 godina.

S obzirom da je broj mjesta ograničen (do 10 sudionika) molimo sve zainteresirane mlade ljude između 15 i 20 godina da se prijave na e-mail adresu mostar@euinfo.ba kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto.

Prilikom slanja prijave, potrebno je navesti ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.

Sve radionice održavaju se na otvorenom uz poštovanje svih sigurnosnih mjera zaštite, a uz zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva, svim sudionicima bit će osiguran ručak i prigodno osvježenje.