Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli: Premijera novog singla ”Nauči me”

1669

Nakon što su pjesmom ”Samo da ti si tu”, Vinko Ćemeraš i bend Talvi Tuuli, pobrali brojne pozitivne komentare i nakon što je pjesma dostigla preko 230.000 pregleda, premijerno je predstavljen novi singl pod nazivom ”Nauči me”.

Jedan od najprepoznatljivijih mladih vokalista domaće scene nastavio je s koncertnim predstavljanjem njegovog glazbenog rada, koji svakim danom privlači sve više pažnje.

Radijskim eterom zaplovio je Vinkov najnoviji singl „Nauči me“, koji je premijeru imao u 11:00 sati na hrvatskoj radio postaji ”Narodni radio”.

„Naš novi singl zove se ‘Nauči me’ i u cijelosti ga potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Bend i ja smo imali čast dobiti tu pjesmu od Skansija i veselimo se da je svi čuju. Drago mi je što mogu reći da će spot raditi Mare Milin, koja je zaslužna i za ideju koju ne bih volio otkrivati, osim da će to opet biti spot po mom guštu“, otkrio je Vinko Ćemeraš.

Bend Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli uz Vinka čine i Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari.

„Sam naziv benda na finskom jeziku u širem smislu znači ‘zimski vjetar’, a to je nekako povezano i sa mnom, budući da sam više ‘zimski čovjek’“, otkriva Vinko.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli svoj su prvi autorski singl, „Samo da ti si tu“, objavili u lipnju.

Pjesmu potpisuju Vinko Ćemeraš i Mateo Nikše, dok je aranžman i produkciju kreirao Srđan Sekulović Skansi. Predstavljen je i službeni spot, nastao u režiji fotografkinje i umjetnice Mare Milin.