FOTO | U Fitness centru ”Life” obiježen državni dan fitnessa u BiH

2743

Danas se u Fitness centru ”Life” u Čapljini obilježava Državni dan fitnessa u Bosni i Hercegovini.

”Rado smo se odazvali pozivu organizatora da sudjelujemo u ovoj aktivnosti u cilju promocije zdravog života, ali i našeg grads kojeg uvijek s ponosom predstavljamo”, istaknuli su u izjavi za Čapljinski portal iz ”Lifea”.

”Jutros smo imali grupni trening na kojem smo prezentirali funkcionalni trening u našem fitnessu, a kroz cijeli dan će naš gym biti otvoren za sve željne vježbanja”, dodaju.

Cilj je da ovo dogadjanje bude tradicionalno u cilju promoviranja fitnessa.

”Organizirali smo mini natjecanje na naše posjetitelje na kraju treninga u kojem smo najboljim dali nagrade. Naši posjetitelji su imali priliku probati i proteinske smoothie koje smo za njih pripremili nakon treninga.

Ovakva događanja su prilika da pokažemo kako vježbanje može biti zabavno, a koliki benefit ima za naše zdravlje ne trebamo više ni spominjati. Postani najbolja verzija sebe i aktiviraj se. Tvoje tijelo će ti višestruko vratiti!”, poručili su iz Fitness centra ”Life” Čapjina.

Ukoliko to još niste napravili, imate vremena do večeras – posjetite Fitness centar ”Life”, koji se nalazi uz most dr. Franje Tuđmana, odradite besplatan trening, raspitajte se o detajima i počnite zdrav život!