FOTO | Limači srebrni: Mladi Čapljinci uspješni na završnici SIM-a BiH

1514
Proteklih dana u Sarajevu je održano veliko finale Sportskih igara mladih BiH na kojem su nastupile i tri ekipe iz Čapljine pod vodstvom trenera Ivana Kalfića i Josipa-Ilije Kalfića.
Najviše su pokazali dječaci iz Škole Nogometa “Limači” generacija 2009. godište koji su postali viceprvaci države i nastavili uspješnu tradiciju osvajanja odličja na završnici SIM-a, te sad uz dvije zlatne i jednu brončanu medalju “Limači” upotpunju svoju kolekciju medalja i sa srebrom.
Za Limače su nastupili: Petar Pavlović, Nikola Alilović, Nikola Falak, Eugen Filipović, Ivan Martinović, Ante Jurković, Nikola Vegar i Luka Udženija.

Djevojčice iz KK Čapljina su osvojile četvrto mjesto u Uličnoj košarci u kategoriji 2005. godište, vrijedi napomenuti da su sve Čapljinke redom 2007. godište što ovaj uspjeh čini i većim, a zasigurno će im biti poticaj za daljnjim radom i napredovanjem.

Nastupile su: Lorena Ćorić, Marija Kvesić, Vlatka Jovanović i Lana Brkić.

Dječaci iz ŠN Limači generacija 2005. godište su zaustavljeni u četvrtfinalu na korak do medalja, al njihov trud, sportsko ponašanje i pristup igrama nije prošao nezapaženo te su od strane organizatora dobili nagradu i pehar za Fair Play ekipu cijelog natjecanja Sportskih Igara Mladih.
Za Limače su nastupil: Gabriel Kalfić, Leo Trogrlić, Rafael Kalfić, Franko Ćorić, Ivano Krešić, Jakov Kozarić i Martin Brajković.