10% popusta na alergotest u Medlabu! Akcija vrijedi do kraja listopada!

2308

Medicinsko-biokemijski laboratorij ”Medlab” Čapljina u do kraja listopada nudi poseban popust na alergotest.

Svi oni koji se odluče testirati na alergije do kraja listopada imat će popust od 10%!

Koja je procedura, što se pacijent smije raditi, a što ne, pojasnili su iz MedLab-a u Čapljini.

”Alergotest je jako pouzdan i dobar je skreće pozornost na pravi problem koji pacijent ima. Kada je riječ o dijagnostičkoj proceduri, ona nije dugotrajna, a test se radi iz uzorka krvi. Ono što je uvijek važno naglasiti je da pacijent mora biti ”natašte” punih 12 sati kako ne bi došlo do lažno pozitivnih ili lažno negativnih rezultata.

Zapravo, mora se provesti dijeta u takvom rasponu da posljednji obrok pacijenta mora biti u 19:00 sati navečer, a pacijent sljedećeg dana, ujutro u 7:00 sati dolazi u laboratorij na vađenje krvi. U tom razdoblju smije se konzumirati samo obična voda, jer ukoliko se uzimaju neki dodaci prehrani ili konzumira neka vrsta hrane i lijekova, test može dati lažne rezultate. Zaista je jako bitno ispoštovati ovu radnu proceduru i pripremu za odrađivanje testiranja.

Test nije bolan, a samo jedna epruveta krvi je dovoljna da bi se odradile daljnje laboratorijske obrade. Nakon cenftrifugiranja i izdvajanja seruma započinje se sa laboratorijskom obradom, a nakon tri do četiri sata vrši se kompletna obrada uzorka pacijenta. Na kraju se na nalaz ispisuju svi parametri koji se nalaze gdje se pokazuje postoji li neka od alergija ili ne”, ističu iz laboratorija ”MedLab” Čapljina.

Za više informacija i zakazivanje termina Medlab možete kontatirati putem Facebooka (klikom ovdje)Instagrama (klikom ovdje), e-maila: medlab_capljina@hotmail.com ili pozivom na broj 063/084-848.

Također, za detaljnije informiranje o alergotestu i alergijama općenito možete pročitati članak koji smo ranije objavili na poveznici ispod: