FOTO | Drama dan u optici ”Provizion” Čapljina: Besplatni pregledi, posebne akcije i popusti do 50% (ponedjeljak, 11. prosinca)

1692

Kada je riječ o Vašem vidu nemojte čekati! Rezervirajte svoj termin i obavite besplatan pregled u poslovnici optike ”Provizion” Čapljina!

Pregled možete obaviti svakim radnim danom uz prethodno zakazani termin.

S obziroom da 10. u mjesecu, kada Provizion održava Drama dan, ovoga mjeseca pada u nedjelju, zbog svojih vjernih kupaca Provizion Čapljina odlučio je da će Drama dan biti održan u pondedjeljak, 11. siječnja, kada u razdoblju od 08:00 do 19:00 sati možete besplatno kontrolirati Vaš vid i ostvariti popust do 50% na cjelokupan asortiman, dok će vrata optike biti otvorena do 20:00 sati.

Napomenut ćemo kako je svaki 10. u mjesecu Drama dan za koji vrijede navedene pogodnosti – besplatni pregledi, popusti do 50% i akcije 1+1 gratis!

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo)  po posebnoj akciji. Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj telefona 036/807-758 ili porukom u inbox na Facebook Instagram.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!