Crveni križ Čapljina pokrenuo novu akciju pomoći stanovništvu Gline

618

Pouzdavajući se u Vašu dobrotu i povjerenje, Crveni križ je odlučio pokrenuti akciju „Kap dobrote za Glinu“ poziv za pomoć najugroženijima, stradalima u potresu u Glini i okolnim mjestima.

Ova nepogoda, razornog potresa u RH, nadilazi snage svakog pojedinca i može se ublažiti samo zajedničkim naporom i solidarnošću, uz Božju pomoć i pomoć ljudi koji svojom ljubavlju znaju da mogu pomoći.

Kao i mnogo puta do sada uvijek ste svojim djelima milosrđa imali udjela u ublažavanju patnje i stradanja velikih nevolja naše braće, sestara i naših bližnjih, pa Vas najsrdačnije molimo i ovaj put da budemo zajedno i iskažemo solidarnost.

Uskrsno doba najljepše je doba godine, kad čitava priroda pokazuje znakove obnovljenog života. Ono krije čar obnove, zato je Uskrs blagdan duhovnog čišćenja, preporoda, s kojim je naviješteno novo bujanje života.

Akcija je planirana u vremenskom periodu od 14.03. do 29.03.2021.godine. Sve donacije možete dostaviti u prostorije Crvenog križa u vremenu 09-14 sati, svakim radnim danom.

Molimo da Vaši prilozi budu isključivo:

– Hrana (osnovni artikli i konzerve)

– Higijena (sapun, šampon, toalet papir, deterdžent,…….)

Donacijom svježih jaja, suhih kolača, sezonskog povrća i voća, pridonijet ćemo ozračju Uskrsa (dostaviti zadnji dan akcije 29.03.2021.god, kako bi ih dostavili u svježem stanju).

Novčanu pomoć možete uplatiti na humanitarni račun Crvenog križa: 3381102246360840 UNICREDIT BANK sa naznakom ”Kap dobrote za Glinu”.

Ovaj Uskrs provedite u miru sa svojim obiteljima, a njegovu radost podijelite i sa onim koji su u potrebi, ispunjeni radošću i vjerom u bolje sutra.