VIDEO | Podcast #1 ”Na kavi s…” – Mateo Jovanović: ”Tjelovježba i prehrana ključ su zdravog života”

2688

U našoj prvoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, razgovarali smo s Mateom Jovanovićem.

Malo tko u Čapljini ne poznaje Matea – vlasnika Fitness centra ”Life”, trenera mnogobrojnih uspješnih profesionalnih sportaša, a od ove godine i kondicijskog trenera u NK ”GOŠK” Gabela.

S Mateom smo razgovarali o važnosti tjelovježbe i prehrane, motivima za trening, zdravom životu, bavljenju sportom i ostalim zanimljivim temama.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima – zbog čega smo i čekali proljeće.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od utorka ćete moći gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!