VIDEO | ‘Na kavi s’ – Miro Brajković: Kultura je garant opstanka na ovim prostorima

2233

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, razgovarali smo s predsjednikom HKUD-a ”Seljačka sloga” Trebižat Mirom Brajkovićem.

S Mirom smo razgovarali o povijesti društva, radu društva u vremenu pandemije, budućnosti društva, kao i svemu onome što društvo donosi cijeloj zajednici.

”Za tradiciju treba živjeti, a tko živi tu tradiciju svjestan je da se za to vrijedi roditi. Svatko treba u svom HKUD-u poticati rad, jer to je garant našeg opstanka na ovim prostorima. Rad HKUD-ova, dakako i ekonomija prije svega, ali rad u HKUD-ovima je i odgoj i obrazovanje i garant opstanka na ovim prostorima”, rekao je Miro Brajković za ČA::TV.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima – zbog čega smo i čekali proljeće.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.