FOTO | Dodijeljene nagrade učenicima generacije osnovnih škola u Čapljini

2568

U zgradi Gradske uprave Čapljina upriličen je prijam učenika generacije osnovnih škola s područja Čapljine.

Ova školska godina za sve učenike bila je veliki izazov jer se većina nastave održavala po novom – online sustavu.

Unatoč novom sustavu obrazovanja zbog korona virusa, učenici nisu odustali od svojih školskih obaveza pa su tako svoje obrazovanje u osnovnoj školi završili izvrsnim uspjehom.

Nagrađivanje učenika generacije osnovnih škola s područja Čapljine redovita je praksa gradske uprave Čapljina. Oni na ovaj način čestitaju najboljim učenicima za dugogodišnji trud, rad i zalaganje.

Učenicom generacije Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” proglašena je Tara Milinković.

Učenica generacije u Osnovnoj školi ”Lipanjske zore” u Višićima je Ivana Udženija.

Kada je u pitanju Osnovna škola ”Čapljina”, učenicom generacije proglašena je Amina Šabanović.

”Današnji sastanak u Gradskoj upravi je prošao super. Uglavnom smo pričali koje škole ćemo kasnije upisati i kako smo mi prošli kroz obrazovanje u osnovnoj školi. Meni je u osnovnoj bilo super, nisam se baš puno namučila, a sada mislim upisati opću gimnaziju u Čapljini”, kazala je Tara Milinković.

”Tijekom mog školovanja dobila sam veliku podršku od nastavnika, razrednika i direktorice škole, nisam mislila da će sve to lako proći, mislila sam da će biti zahtjevnije. Drago mi je što je tako lagano sve prošlo i sigurno će mi osnovna škola ostati u lijepom sjećanju. Planiram upisati elektrotehničku školu u Mostaru”, izjavila je Amina Šabanović.

”U osnovnoj školi mi je stvarno bilo super. Nastavnici nisu previše strogi, a puno toga se od njih može naučiti. Bili su nam podrška, ali i ostali učenici su bili super. Planiram upisati srednju školu za stomatološkog tehničara”, rekla je Ivana Udženija.

Uredništvo Čapljinskog portala svim učenicima čestita na ostvarenom uspjehu i nadamo se da će biti uspješni u svom daljnjem obrazovanju!