Vraćaju se visoke temperature

644

Danas je u Hercegovini uglavnom sunčano, a u Bosni malo do umjereno oblačno. Vjetar je umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 33 stupnja.

U četvrtak u Hercegovini će biti sunčano, a u Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 30, na jugu zemlje do 34 stupnja.

Prema prognozi vremena za 23. srpanj u Bosni i Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 31, na jugu zemlje do 35 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini se u subotu očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 33, na jugu zemlje do 36 stupnjeva – priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.