VIDEO | ‘Na kavi s’ – Božana Butigan – najuspješnija čapljinska sportašica svih vremena

2083

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gošća nam je bila Božana Butigan – najuspješnija čapljinska sportašica svih vremena!

Božana Butigan je hrvatska odbojkaška reprezentativka koja je u dresu Hrvatske ostvarila velike uspjehe.

Također, Božana je igrača odbojkaškog kluba Imoco Volley Conegliano, koji je u prošloj sezoni oborio rekord po osvojenim titulama! Božana je s ovim klubom osvojila Europsku ligu prvaka, Prvenstvo Italije, Kup Italije i Superkup Italije!

S Božanom smo razgovarali o odbojkaškoj karijeri, nastupu na EURO 2021, nastupu za reprezentaciju, profesionalnoj karijer u jednom od najboljih klubova svijeta, ali i o njenim počecima.

”Nekada kao mala sanjala sam da jednog dana igram u nekom velikom talijanskom klubu i pred punim tribinama, a evo nekoliko godina kasnije ostvarilo se to da sa tako velikim klubom uzmem četiri najveće titule, što je san svakog sportaša”, rekla je za ČA::TV, između ostalog, Božana.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu:

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.