F.L. iz Domanovića priveden zbog napada na suce kod Jablanice

4175

Tijekom jučerašnjeg dana MUP HNŽ-a je priveo jednu osobu koja se sumnjiči da je sudjelovala u napadu na suce kod Jablanice kada je zapaljen automobil Sabrije Topalovića, a on i njegove kolege su fizički napadnute.

-Pod sumnjom za nasilničkom ponašanje na području PU Konjic jučer je priveden F.L. (2000. godište) iz Domanovića i nad njim se vrši kriminalistička obrada.

Nastavljamo raditi na ovome predmetu i nadamo se kako će uskoro biti privedeni svi napadači na dužnosnike Nogometnog saveza BIH – rekli su za Pogled.ba iz MUP-a HNŽ.

Nakon nedavne utakmice Velež – Borac, malo prije ponoći u tunelu nedaleko Jablanice presretnuto je vozilo glavnoga suca susreta Sabrije Topalovića s kojim su se u tome trenutku nalazila dvije službene osobe s utakmice, pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić.

Napadači su palicama i metalnim šipkama razbili stakla nakon čega su ubacili baklju u vozilo koje se nakon toga zapalilo. U napadu je tjelesne ozljede zadobio Alispahić kojemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Jablanici.