Haračić: Imamo kvalitetnu ekipu i samo je do našeg pristupa

193

U nizu od šest pobjeda zaredom gabelski GOŠK je ponekad imao i sreće, a kako je to isticao trener Ivan Bubalo, posebno protiv Tomislava i prethodnog vikenda u susretu sa Mladosti.

Djeluje kao da im se vraća sve ono što su uložili, a propustili realizirati prošle sezone.

Slavili su Gabeljani u Doboju kod Kaknja sa 1:0, pogotkom Dženana Haračića sa bijele točke, ali su prethodno domaćini propustili zabiti penal. Bubalo je kazao da je to bio najslabiji meč ekipe.

– Slažem se sa trenerom da smo loše ušli u utakmicu, a gdje god smo tako pristupili, imali smo problema. Do nas je i do našeg pristupa. Imamo kvalitetnu ekipu i samo je stvar toga da uđemo u utakmicu kako treba, smatra napadač Dženan Haračić koji je komentirao meč:

– Teška utakmica, padala je kiša nekoliko dana prije pa je bio težak teren. Mladost je nezasluženo na zadnjem mjestu, imaju sigurno četiri – pet dobrih igrača. Oni su bolje otvorili utakmicu, imali su i u drugom poluvremenu penal. Mi smo ipak preuzeli igru u drugom dijelu i realizirali svoj penal.

Iza GOŠK-a je sad niz od šest pobjeda, a u prvenstvo nisu ušli po planu jer su nanizali tri remija.

– Malo smo bili psihološki poljuljani zbog uvodna tri remija, ali digli smo se, idemo iz utakmice u utakmicu. Drago mi je da imamo niz od 6 pobjeda i nadam se da ćemo tako nastaviti dalje, kaže Haračić.

Konkurencija ne spava, Igman ih prati u stopu. Pobjeda u Bihaću kod Jedinstva je za respekt.

– Tek je prošlo 9 kola, ima još 21, ali Igman je pokazao i u Gabeli da se radi o kvalitetnoj ekipi i da će do kraja biti u samom vrhu. Tu su po meni kao konkurencija još Bratstvo i TOŠK koje su dosta dobre ekipe, komentirao je napadač GOŠK-a.

U sljedećem kolu Gabeljani dočekuju Goražde, a meč je na rasporedu u nedjelju. Dražan Glibo će izostati radi tri žuta kartona.

– Igramo u Gabeli, postavit ćemo se tako da od prve minute idemo na pobjedu. Sve ovisi od našeg pristupa, zaključio je Dženan Haračić.