FOTO | Za primjer svima – Ines Rajič nagrađena Rektorovom nagradom!

4428

Ines Rajič, mlada studenticu poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, treba biti primjer svim mladima kako se upornost i trud uvijek isplate te budu prepoznati i nagrađeni.

Naime, naša Ines nagrađena je ni manje ni više nego Rektorovom nagradom za najbolje studente u akademskoj 2020./2021. godini!

Ines je nagradu primila od prof. dr. Zorana Tomića, rektora Sveučilišta u Mostaru, a nagrada joj je uručena u okviru Dana Sveučilišta u Mostaru, a u sklopu kojih je obilježen i Dan izvrsnosti.

Vrijedi istaknuti kako je prije Rektorove nagrade Ines osvojila i Dekanovu nagradu, i to za najbolje studente u akademskoj 2018./2019. godini.

Ines je pohađala Osnovnu školu ”Lipanjske zore” u Domanovićima, nakon koje je upisala Srednju turističko-ugostiteljsku školu – smjer hotelijersko-turistički tehničar, gdje je bila proglašena učenicom generacije.

Nakon srednje škole Ines upisuje studij Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru na kojemu je briljirala.

Našoj Ines redakcija Čapljinskog portala od srca čestita na ovom velikom uspjehu, uz iskrene želje da ostvari podjednako uspješnu karijeru u svojoj struci.

Ines, čestitamo!